top of page

Soul tribe music Group

Public·49 members

hesabatları, cədvəlləri, ya da sadəcə

Mənə elə bir platforma lazımdır ki, istənilən səhifəni pdf formatında yükləmək mümkün olsun. Məsələn, hesabatları, cədvəlləri, ya da sadəcə maraqlı məzmunu sonra oxumaq üçün saxlayım. Bəzi saytlarda bu funksiya yalnız ödənişli versiyada olur, bəzilərində isə pulsuzdur. Sizcə, bu baxımdan hansı xidmətlər daha istifadəçi dostudur? Paylaşsanız sevinərəm.

7 Views
Lilit Relis
21. Aug.

Bu gün sizə heç bir tövsiyə vermək məqsədi güdmürəm, sadəcə öz təəssüratlarımı bölüşmək istəyirəm. Keçən həftə internetdə gəzərkən ünvanına daxil oldum. Bu səhifə məni təəccübləndirdi, çünki hər şey çox səliqəli və məntiqli idi. Mən adətən yeni saytlara ehtiyatla yanaşıram, amma burda heç bir təhlükə hiss etmədim. Hər şey şəffaf, aydın və başa düşülən idi. Mən bir neçə bölməni oxudum, qaydalarla tanış oldum və ümumi mənzərəni anladım. Mənə ən çox səhifənin sadəliyi və istifadəçiyə verdiyi rahatlıq xoş gəldi. İstənilən yaşda olan insan burada çətinlik çəkməz. Mən oraya bir neçə dəfə qayıtmışam və hər dəfə eyni keyfiyyətlə qarşılaşmışam. Bəlkə siz də maraqlanarsınız, bəlkə yox – qərar sizindir. Amma mən öz kəşfimdən razı qaldım.

Subscribe Form

Thanks for submitting!

07866318944

SoulTribe Music was created to deliver smooth, efficient distribution solutions for independent Artists. We unite the roles of label and distributor, offering digital distribution, production, and marketing services. By partnering with similar-minded labels, we foster a collective identity rooted in quality, artistry, and authenticity.

©2023 Soultribe Music Ltd

bottom of page